Rytterstuen

Tir
Tages springhold

Regler for leje af Rytterstuen i NLR

• Rytterstuen og køkken kan kun lejes af voksne medlemmer eller støttemedlemmer og bruges til deres arrangementer.
  • Rytterstuen, køkkenet og toiletterne skal efterlades rengjort og opryddet. Køleskabe skal være tømt og skraldespande tømt.
  • Det er strengt forbudt at færdes omkring staldene og foldene.
  • Ridebanerne må bruges til leg, hvis der ikke er ryttere til stede. Ryttere har altid første prioritet.
  • Rytterstuen kan kun lejes, når der ikke er ridearrangementer – dermed kan det altid først lejes efter stævnekalenderen er lagt.

Priser for leje:

• Aftaler om nøgler og leje laves med Sabine, der lægger arrangementet i kalenderen.
  • Leje betales inden arrangementet på mobilpay 80293 – arr. og navn
  • Ved arrangementer meldes rytterstuen for lukket for andre medlemmer, dog skal toiletter kunne benyttes.
  • Kort arrangement f.eks. børnefødselsdag                  250 kr
  • Aftenarrangement (fest)                                                      500 kr

Ansvarlige profiler

Sabine Kofod
Sanne Hansen

Kontakt til Sabine

Skriv hvornår du ønsker at låne rytterstuen og hvilken dato.